Μακαριστός Φθιώτιδος: Την Τρίτη προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου η Εξόδιος Ακολουθία

  • Dogma
φθιώτιδος

Την Τρίτη 30 Ιουλίου η Μητρόπολη Φθιώτιδος θα αποχαιρετίσει τον Μακαριστό Ποιμενάρχη της κυρό Νικόλαο, ο οποίος χάθηκε αιφνιδίως το Σάββατο 27 Ιουλίου 2019.

Το σκήνωμα του Μακαριστού Φθιώτιδος κυρού  Νικολάου θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από το απόγευμα της Κυριακής (28/7)  στο Μητροπολιτικό Ναό στην πλατεία Ελευθερίας στη Λαμία.

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν και δυο αγρυπνίες στο Μητροπολιτικό Ναό, όπου και θα βρίσκεται το σκήνωμα του μακαριστού Μητροπολίτη. Η πρώτη θα είναι το βράδυ της Κυριακής, ενώ  η δεύτερη το βράδυ της Δευτέρας.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα ψαλεί την Τρίτη 30 Ιουλίου στις 11.00 το πρωί στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας, προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ταφή του κυρού Νικολάου  θα πραγματοποιηθεί στη Μονή Δαμάστας, όπου έχει ταφεί και η μητέρα του.

Στις 10:00′ το πρωί της Δευτέρας 29 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη στο Μητροπολιτικό Μέγαρο στη Λαμία, με την παρουσία του τοποτηρητή της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος,  Μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνατίου.

Διαβάστε επίσης: Βαθειά θλίψη – Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κυρός Νικόλαος

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ