Μας θέλετε γρεκούς κυρία Φωτεινή Πιπιλή;

  • Dogma

Πριν από μερικές δεκαετίες κάποιοι «πρακτικοί» άνθρωποι, σαν την κυρία Πιπιλή καλή ώρα, σκέφτηκαν οτι οι ψιλές και οι περισπωμένες δυσκολεύουν τους Έλληνες μετατρέποντας την πλουσιότερη γλώσσα του κόσμου, σε αυτό το έκτρωμα που μας δίδαξαν και χρησιμοποιούμε σήμερα.

 

Σήμερα η κυρία Φωτεινή Πιπιλή επειδή μπέρδεψε τους Αγίους στις στάσεις του ΜΕΤΡΟ σκέφτηκε οτι θα είναι πιο πρακτικό να τους βγάλουμε για να μην μπερδεύεται ο κόσμος.

 

Με αυτά και με ετούτα τα… πρακτικά, ο Έλληνας έχει αποξενωθεί από τις πηγές και τις ρίζες του, έχει φτάσει σε σημείο να μην καταλαβαίνει τα λόγια των προγόνων του και κάθε μέρα που περνά να γίνεται όλο και περισσότερο «γρεκός».

 

Με τις συνεχείς επιθέσεις στη γλώσσα, στον πατριωτισμό και την πίστη μας, όλοι αυτοί οι «πρακτικοί» άνθρωποι θέλουν μονάχα ένα πράγμα. Θέλουν να κλέψουν και να δολοφονήσουν την ψυχή μας. Θέλουν να μας κάνουν πιόνια στη σκακίερα τους. 

 

Ξεχνούν όμως πως η ψυχή του Έλληνα είναι α θ ά ν α τ η  και πως μονο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά!

 

Ο Τιτουλάριος

 

 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πιπιλή: Έξω οι Άγιοι από τις στάσεις

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ