Μαθήματα επαγγελματικής κατάρτισης από το ΚΕΣΟ

  • Dogma
ΚΕΣΟ

Η Διεύθυνση του ΚΕΣΟ εν όψει της Νέας Εκκλησιαστικής & Εκπαιδευτικής Περιόδου 2018- 2019  θα επαναλειτουργήσει για τέταρτη συνεχή χρονιά τμήματα εκμάθησης δεξιοτήτων, στο πλαίσιο της βοηθείας των μελών των οικογενειών, που ανήκουν στην κατηγορία των ευπαθών οικονομικά ομάδων.

Συγκεκριμένα στα γραφεία του ΚΕΣΟ θα λειτουργήσουν:
τα τιμήματα Κοπτικής –Ραπτικής & υφασμάτινου κοσμήματος
(Μανικιούρ-Πεντικιούρ)
Μακιγιάζ (για πρώτη φορά φέτος)
Αγγλικών για ενήλικες  μέλη ευάλωτων οικογενειών, που θέλουν να αποκτήσουν αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ πιστοποιητικό ή δίπλωμα τύπου Proficiency.
Ρωσικά για ενήλικες (για πρώτη φορά φέτος)
Μαθήματα Επαγγελματικού προσανατολισμού (απογευματινά για μαθητές) & μεσημεριανά  για νέους αλλά και ανέργους ενήλικες, που αναζητούν μια δεύτερη ευκαιρία καθώς και Υπηρεσίες Εργασιακής Συμβουλευτικής
Τμήματα Ατομικής ενδυνάμωσης. Τα Τμήματα Ατομικής ενδυνάμωσης μπορούν να προσφέρουν:
Επαγγελματικό Προσανατολισμό σε Μαθητές και Φοιτητές, που διαμορφώνουν τις κατάλληλες ακαδημαϊκές και επαγγελματικές επιλογές
Στρατηγική Ένταξης στην Εργασία σε Νέους που αναζητούν την πρώτη τους εργασία (σύνταξη Βιογραφικού Σημειώματος, Συνέντευξη επιλογής, κλπ)
Διαχείριση Σταδιοδρομίας σε Ενήλικες που καλούνται να πάρουν κρίσιμες επαγγελματικές αποφάσεις (άνεργοι, αλλαγή εργασίας, κλπ)
Σχολές Γονέων. Για πρώτη φορά φέτος και θα ενημερώνει τους γονείς γύρω από τα θέματα των μελών της οικογένειας

Τα  Δικαιολογητικά για την  Εγγραφή στα Σεμινάρια του ΚΕΣΟ είναι:

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ (ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ)  και ΖΗΤΑΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΠ
ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017
ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΕΦΟΣΟΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ)

Σε περίπτωση υπεράριθμων αιτούντων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων.
Οι υποψήφιες / υποψήφιοι  μαθήτριες & μαθητές θα μπορούν να παρακολουθήσουν μέχρι δυο Τμήματα δεξιοτήτων.
Όσες & όσοι εγγραφούν στα Αγγλικά θα περάσουν από τεστ, από τις διδάσκουσες καθηγήτριες,  ώστε να καταταγούν στο αντίστοιχο επίπεδο γνώσεων.
Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και θα συνεχιστούν  τηλεφωνικά μέχρι την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, ενώ θα γίνουν δεκτές εγγραφές, μέσω email (keso@otenet.gr)   μέχρι και την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018.

Γενικές πληροφορίες και συμμετοχές στα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΚΕΣΟ, δίνονται από την Κοινωνική Υπηρεσία & την  Γραμματεία του ΚΕΣΟ (κα Μαρία Νικολάου) του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας(ΚΕΣΟ) Εκκλησιαστικού Ιδρύματος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στο τηλέφωνο 210-3811274, από Δευτέρα – Παρασκευή τις 10πμ. έως τις 3μμ

TOP NEWS