Μαθήματα Γαλλικών στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Αγίου Στυλιανού Γκύζη

  • Dogma
Μαθήματα Γαλλικών

Στο πλαίσιο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ενορίας Αγίου Στυλιανού Γκύζη, προσφέρονται δωρεάν μαθήματα γαλλικών σε ενήλικες ανέργους, κατόχους επιπέδου Α1.

Οι συμμετέχοντες στα Μαθήματα Γαλλικών αναλαμβάνουν μόνο την αγορά του απαραίτητου εκπαιδευτικού υλικού, καθώς και τα εξέταστρα, σε περίπτωση συμμετοχής τους στις εξετάσεις του Γαλλικού Ινστιτούτου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εβδομαδιαία δίωρα μαθήματα, τα οποία γίνονται πρωινές ώρες.

Απαραίτητη προϋπόθεση: κάρτα ανεργίας.

Δηλώσεις συμμετοχής από 11 έως 30 Σεπτεμβρίου

Η Ενοριακή Νεανική Εστία του Ιερού Ναού Αγίου Στυλιανού Γκύζη, προγραμματίζει, συντονίζει και ελέγχει συνολικά το ποιμαντικό έργο για τη Νεότητα, το οποίο συντελείται στην Ενορία.
Ο Υπεύθυνος Ιερέας του Τομέα Νεότητας της Ενορίας πρεσβ. Αντώνιος Αρ. Μπεζαΐτης, σε συνεργασία με τα μέλη του Συμβουλίου Νεότητας, προγραμματίζουν και υλοποιούν προγράμματα και δραστηριότητες που στοχεύουν στην υγιή πνευματική ανάπτυξη των νέων, τη δημιουργία κλίματος αλληλογνωριμίας και συντροφικότητας, στην ανάπτυξη βαθύτερων φιλικών δεσμών μεταξύ τους και στην ουσιαστική θεώρηση και θέαση της σύγχρονης πραγματικότητας ως κοινωνία προσώπων εδραζόμενη στην αγάπη.
Προγράμματα όπως οι εκδρομές, οι αθλητικές δραστηριότητες, οι θεατρικές παραστάσεις και μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, εικαστικά δρώμενα, Συζητήσεις και Διαλέξεις, περιβαλλοντικά και εθελοντικά προγράμματα, Ημερίδες με θέματα σύγχρονου προβληματισμού, φοιτητικές – νεανικές Συνάξεις, λειτουργία Βιβλιοθήκης και μαθήματα Βυζαντινής και παραδοσιακής Μουσικής και Παραδοσιακών Χορών, αποτελούν ενδεικτικές δραστηριότητες που πραγματοποιούνται παράλληλα με το ενοριακό έργο της κατήχησης και απευθύνονται σε νέους ανθρώπους.

Η Ενοριακή Νεανική Εστία του Ιερού Ναού Αγίου Στυλιανού Γκύζη λειτουργεί από το 2000 ως μέλος του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογενείας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, έχοντας αυτονομία και διατηρώντας λογιστικά βιβλία εσόδων – εξόδων. Η Ενοριακή Νεανική Εστία προσπαθεί να βρεθεί δίπλα στον δοκιμασμένο Νέο της Ενορίας μας, να τον αφουγκραστεί, να απαντήσει στις αγωνίες, στις απορίες και στα προβλήματά του, να τον μάθει να συνυπάρχει και να αγαπά, να τον διδάξει αλήθειες της πίστης μας και να τον ενώσει με τον Χριστό μέσα από την Λειτουργική Ζωή της Εκκλησίας.

TOP NEWS