Με τα παιδιά γιόρτασε τα 9 χρόνια από την ενθρόνισή του ο Μητροπολίτης Κορίνθου

  • Dogma

Πλαισιωμένος από τα παιδιά του Βρεφονηπιακού Σταθμού «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ» της ακριτικής Ι. Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως εόρτασε την ένατη επέτειο από την εγκατάστασή του στον Αποστολικό θρόνο της Κορίνθου

Πλαισιωμένος από τα παιδιά του Βρεφονηπιακού Σταθμού «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ» της ακριτικής Ι. Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως εόρτασε την ένατη επέτειο από την εγκατάστασή του στον Αποστολικό θρόνο της Κορίνθου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μητροπολίτης κ. Διονύσιος.

Ο Σεβασμιώτατος και ο επιχώριος Επίσκοπος, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, παρέστησαν στην Θεία Λειτουργία, που τελέστηκε στο πανηγυρίζον ανωτέρω Ίδρυμα με την συμμετοχή της Δ/ντριας και των παιδιών, τα οποία κοινώνησαν των Αχράντων Μυστηρίων.

Αμέσως μετά το πέρας της Θειας Λειτουργίας προγευμάτισαν όλοι μαζί και ο Μητροπολίτης Κορίνθου δέχθηκε μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς τα παιδιά του προσέφεραν μια τούρτα και του ευχήθηκαν, μαζί με τους υπολοίπους παρισταμένους, να είναι πολλά και ευλογημένα τα έτη του, ειρηνική δε και καλλίκαρπος η Ποιμαντορία του.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορίνθου ευχαρίστησε την Δ/νση του Ιδρύματος και τα παιδιά, που ως γνωστόν υπεραγαπά, για αυτήν τους την προσφορά και για τις ευχές τους, και δεν παρέλειψε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στον αγαπητό του φίλο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο, για την αγάπη του και για τη φιλοξενία, που του παρέχει, κατά την ιερά αυτήν αποδημία του στην Επαρχία του.

TOP NEWS