Μεσσηνίας Χρυσόστομος – Ουκρανία: Να συνεισφέρουμε όλοι για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται

  • Dogma
μεσσηνίας

 Να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια ανακούφισης των συνανθρώπων μας από την Ουκρανία που αυτή τη στιγμή δοκιμάζονται από έναν πόλεμο με οδυνηρές συνέπειες, κάλεσε τους πιστούς ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος απο την Πύλο. 

Ο Ποιμενάρχης Μεσσηνίας Χρυσόστομος βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (11.03.22) στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Πύλο,  όπου  ενώπιον της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας, τέλεσε την Α’ Στάση των Χαιρετισμών.

Στο κήρυγμά του ο κ. Χρυσόστομος προέτρεψε τους πιστούς να έχουν ως πρότυπό τους την Υπεραγία Θεοτόκο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο λυπηρό γεγονός του πολέμου στην Ουκρανία, προτρέποντας όλους να συνεισφέρουν στην προσπάθεια ανακούφισης των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται.

Υπενθυμίζεται ότι η Μητρόπολη Μεσσηνίας συλλέγει βοήθεια για την Ουκρανία με την υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας, καθώς και του Ιατρικού και Οδοντιατρικού Συλλόγου.

Μάλιστα, προς το σκοπό της συλλογής ανθρωπιστικής βοήθειας, για το δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας, ο  Σεβασμιώτατος  Μεσσηνίας  παραχώρησε την Παρασκευή (11-3-2022) κοινή συνέντευξη τύπου μαζί με τον Δήμαρχο Καλαμάτας Αθανάσιο Βασιλόπουλο, τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας Δημήτριο Τζωρτζίνη και την Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας Τζίνα Θεοδωροπούλου, .

Η προσφορά βοήθειας αφορά τη συλλογή φαρμάκων, υγειονομικού υλικού, ειδών προσωπικής καθαριότητος και εμφιαλωμένου νερού.

Η βοήθεια θα συλλέγεται στο Άσυλο Ανιάτων (Λακωνικής 333) Καλαμάτα, κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, από ώρα 10 π.μ. έως 1 μ.μ. και στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Καλαμάτας, από Δευτέρα έως Παρασκευή, κατά τις εργάσιμες ώρες.

ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ

Xerox Scan_04032022113544 (2)

Xerox Scan_04032022113537

TOP NEWS