Μητρόπολη Διδυμοτείχου: Η Κυριακή μετά τα Χριστούγεννα

  • Dogma

Με επιτυχία και την πρέπουσα κατανυκτική ατμόσφαιρα τελέσθηκε η εκδήλωση των νέων και των στελεχών των κατηχητικών της Μητρόπολης Διδυμοτείχου, με αφορμή την εορτή των Χριστουγέννων.

Οι Νεανικές Κατηχητικές Συνάξεις του Διδυμοτείχου με Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση τους στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου, την Κυριακή μετά τα Χριστούγεννα, 27 του μηνός Δεκεμβρίου ε.ε., συγκίνησαν όλους τους παρισταμένους.

27112015_didimoteixo (4)

Τα ελπιδοφόρα νιάτα της ακριτικής πόλης μας μετέφεραν το μήνυμα της πίστης, της ελπίδας, της αγάπης με το δικό τους μοναδικό τρόπο, γεμάτα παλμό, αυθορμητισμό και ενθουσιασμό. Ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου και Ορεστιάδος κ. Δαμασκηνός, συνεχάρη τα παιδιά, στα οποία μοίρασε δώρα και γλυκίσματα, αλλά και τους υπεύθυνους Κατηχητές και τους γονείς των παιδιών, που τα εμπιστεύονται στην Εκκλησία.

27112015_didimoteixo (5)

27112015_didimoteixo (3)

Την ίδια μέρα το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, λειτούργησε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Σουφλί. Τη Θεία Λειτουργία παρακολούθησε ο Ταξίαρχος Άγγελος Ιλαρίδης, Διοικητής της 50ης Ταξιαρχίας και ικανό εκκλησίασμα.

27112015_didimoteixo (2)

 

TOP NEWS