Μητρόπολη Δημητριάδος: Αγιασμός στην Έκθεση Αστυνομικών Κειμηλίων

  • Dogma
αγιασμός

Τον Αγιασμό των εγκαινίων της Έκθεσης Αστυνομικών Κειμηλίων, τέλεσε σήμερα στο Μέγαρο της Αστυνομικής Δ/νσης Μαγνησίας ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος.

 

Στην τελετή παρέστησαν ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Στρατηγός Κων/νος Τσουβάλας, ο Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως κ. Δημήτριος Αναγνωστάκης, ο Γενικός Αστυνομικός Δ/ντής Θεσσαλίας Υποστράτηγος Ιωάννης Τόλιας, η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, το προσωπικό της Αστυνομικής Δ/νσης και πλήθος κόσμου.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος εξήρε την αγάπη των στελεχών της Αστυνομίας στο έργο τους, αλλά και το μεράκι, για να δημιουργούν πράγματα πέρα από το αυστηρό πλαίσιο των καθηκόντων τους, «που καταγράφουν την ιστορία και μπορούν να λειτουργήσουν ως υπόδειγμα και για πολλές ακόμα ανάλογες δράσεις. Η Αστυνομία στον τόπο μας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μας, δεν υπάρχει καχυποψία, αλλά συμπαράσταση και ενότητα, με αποτελέσματα έμπρακτα, όπως είναι η στήριξη των προσφύγων και με την συμπαράσταση του στρατού μας…». Ο κ. Ιγνάτιος αναφέρθηκε, τέλος, στο κλίμα ενότητας που χαρακτηρίζει τις σχέσεις των φορέων της Μαγνησίας, με σκοπό την διακονία του κάθε ανθρώπου.

20180420_egk_ast_02 αγιασμός

TOP NEWS