Μητρόπολη Δημητριάδος: Χριστουγεννιάτικη γιορτή Κατηχητικών

  • Dogma
δημητριάδος

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18/12 η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των Κατηχητικών της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, στους χώρους του Συνεδριακού Κέντρου στα Μελισσιάτικα.

Σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα, γεμάτη τραγούδια, ύμνους, παιχνίδια, 500 και πλέον παιδιά όλων των ηλικιών των Κατηχητικών Σχολείων της Μητροπόλεως Δημητριάδος με την καθοδήγηση παιδαγωγών του Βρεφονηπιακού Σταθμού, Παραμυθάδων, Μουσικών και Κατηχητών, κατάφεραν να ταξιδέψουν στα γεγονότα των ημερών, ενώ ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μίλησε επίκαιρα προς τους γονείς που συνόδευσαν τα παιδιά τους στο Συνεδριακό Κέντρο.

prwth-3 eorti_katixitikwn_19 eorti_katixitikwn_13

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ο παιδικός βυζαντινός χορός της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μητροπόλεως έψαλε ύμνους των Χριστουγέννων, η Παιδική και Νεανική Χορωδία της Ι. Μητροπόλεως τραγούδησε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ η Ορχήστρα και Χορωδία «ΙΩΝΙΑ» τραγούδησε κάλαντα από διάφορες περιοχές της πατρίδας μας. Στο τέλος ο Σεβ. Ποιμενάρχης κ. Ιγνάτιος, έκλεισε την εκδήλωση, αφού απένειμε τα μετάλλια στις Πρωταθλήτριες ομάδες που συμμετείχαν στο Διενοριακό Τουρνουά Ποδοσφαίρου και ευχαρίστησε το Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. Δαμασκηνό Κιαμέτη και τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Αρχιμ. Μάξιμο Παπαϊωάννου, οι οποίοι είχαν την ευθύνη για την διοργάνωση της εορτής.

TOP NEWS