Μητρόπολη Δημητριάδος: Συνέδριο Στελεχών Νεότητας

  • Dogma

Το Εναρκτήριο Συνέδριο Στελεχών Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας.

Στο Συνέδριο, που διοργανώνει το Γραφείο Νεότητας της Τοπικής Εκκλησίας, θα συμμετάσχουν οι Κληρικοί, Υπεύθυνοι Νεότητας των ενοριών και το σύνολο των στελεχών, που θα αναλάβουν, κατά το τρέχον ιεραποστολικό έτος, το έργο της μετάδοσης των αληθειών της Ορθοδόξου πίστεως στα παιδιά μας.

Τον Αγιασμό έναρξης του Συνεδρίου θα τελέσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, ενώ κατά τη διάρκειά του θα παρουσιαστούν τα νέα Κατηχητικά βοηθήματα, τα οποία συνέγραψαν ο Θεολόγος-Μουσικός και Συγγραφέας κ. Ηλίας Λιαμής και η Εκπαιδευτικός και Συγγραφέας κ. Πηνελόπη Μωραϊτου , ενώ την επιμέλεια των εκδόσεων είχε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Δαμασκηνός Κιαμέτης.

Το Συνέδριο θα εξελιχθεί σε δύο συνεδρίες, στη διάρκεια των οποίων θα πραγματοποιηθούν έξι βιωματικά εργαστήρια, στηριγμένα πάνω στα νέα Κατηχητικά Βοηθήματα.

Ακολουθεί ολόκληρο το Πρόγραμμα του Συνεδρίου Κατηχητών:

δημητριάδος

δημητριάδος

δημητριάδος

δημητριάδος

 

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ