Μητρόπολη Γλυφάδας: Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός Αγίου Πνεύματος

  • Dogma
γλυφάδας

Με Λαμπρότητα τελέστηκε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Γλυφάδας ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός της Εορτής, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολιτού Γλυφάδας κ. Παύλου, πλαισιωμένου από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο Πρωτοπρεσβύτερο π. Κωνσταντίνο Βαρθολομαίο και πλειάδα άλλων Ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως.

Το Θείον λόγον κήρυξε ο ίδιος ο Μητροπολίτης Γλυφάδας  κ. Παύλος, ο οποίος μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση σου Χριστού και Εκκλησίας, τονίζοντας ότι η μία αυθεντική μοναδική Καθολική και Αποστολική Εκκλησία είναι η Ορθόδοξη Εκκλησία, ενώ οι άλλες είναι χριστιανικές κοινότητες και ομολογίες, δεν είναι όμως Εκκλησία και κυρίως δεν σώζουν.

Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε επίσης στην γενέθλιο ημέρα της Εκκλησίας κατά την Πεντηκοστή και τόνισε ότι όλοι εμείς πρέπει να είμεθα αληθινά μέλη του ζώντος σώματος του Ιησού Χριστού.

Στο τέλος του εσπερινού ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αρχιμανδρίτης π. Φιλόθεος Πηγάκης, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο και τους πατέρες που τίμησαν την πανήγυρη του Ιερού Ναού καθώς επίσης την Δημοτική αρχή και το εκκλησίασμα και ανακοίνωσε το υπόλοιπο πρόγραμμα της Πανηγύρεως κατά την αυριανή ημέρα.

UY7B9589 UY7B9577 UY7B9572 UY7B9626 UY7B9506

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ