Μητρόπολη Γρεβενών : Η «Θάλασσα» που μας μάγεψε» – Συναυλία κατά των εξαρτήσεων

  • Dogma
γρεβενών

Με μία υπέροχη συναυλία σοι Χορωδίες της Μητρόπολης Γρεβενών έδωσαν την πιο ηχηρή και μελωδική πρόταση ενάντια σε κάθε είδους εξάρτηση.

Με μία υπέροχη συναυλία στην Πλατεία του Αιμιλιανού της πόλης των Γρεβενών οι Χορωδίες της Μητρόπολης Γρεβενών (Αγγελικές Φωνές, Παιδική, Μεικτή) έδωσαν την πιο ηχηρή και μελωδική πρόταση ενάντια σε κάθε είδους εξάρτηση.

Όπως κάθε χρόνο, 26 Ιουνίου, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Εξαρτήσεων που τυγχάνει με τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Γρεβενών κ. Δαβίδ διοργάνωσαν αυτήν την μεγάλη συναυλία σε μία αγαστή συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης της Π.Ε. Γρεβενών Ορίζοντες», την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Μακεδονίας-Αντιπεριφέρεια Γρεβενών και τον Δήμο Γρεβενών, χωρίς των οποίων την πολύτιμη βοήθεια και αρωγή δεν θα είχε πραγματοποιηθεί τίποτα.

Φέτος, οι Χορωδίες, υπό την καθοδήγηση των μαέστρων Οδ. Τάσιου και Φ. Γκιουλέκα, μαζί με τους σολίστες Μ. Χατζημανώλη, Κ. Τεντόγλου και Ζ. Παρασχάκη και με τα αναγνώσματα από τον π. Εμ. Σκλαβούνο, σε συνδυασμό με δημιουργικούς μουσικούς, και σε μία συναυλία με τίτλο: «Θάλασσα, πικροθάλασσα, γιατί να σ’ αγαπήσω», ταξίδεψαν όλους τους παρευρισκόμενους σε πελάγη της καρδιάς και της ψυχής, της μνήμης και της πατρίδας, ώστε στο τέλος όλοι να έχουν βρει το δικό τους προσωπικό λιμάνι.

 

TOP NEWS