Μητρόπολη Ιεραπύτνης: Πρόσφερε φορητούς υπολογιστές σε πλημμυροπαθείς φοιτητές της Σητείας

  • Dogma
ιεραπύτνης

Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2002 ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ι. Μητροπόλεως και Ηγούμενο της Ι. Σταυροπηγιακής Μονής Τοπλού Αρχιμ. Αμβρόσιο Σκαρβέλη, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Τμήματος Επιστημών Διατροφής  και Διαιτολογίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.) Κρήτης στον «Τρυπητό» Σητείας. 

Τον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης υποδέχθηκαν η Πρόεδρος του Τμήματος κ. Καθηγήτρια Αναστασία Μαρκάκη, η αναπληρώτρια Πρόεδρος Καθηγήτρια κ. Θεοδώρα Μουρατίδου, οι Καθηγητές και Διδακτικό προσωπικό κ. Γιώργος Φραγκιαδάκης, κ. Αντωνία Ψαρουδάκη, κ. Νίκος Λαπιδάκης, κ. Ιωάννης Σφενδουράκης και κ. Γεώργιος Τσικαλάκης.

Ο κ. Κύριλλος παρέδωσε επτά φορητούς υπολογιστές (laptop), σε επτά πλημμυροπαθείς φοιτητές του Τμήματος Επιστημών Διατροφής  και Διαιτολογίας Σητείας, οι οποίοι επλήγησαν από την καταστροφική πλημμύρα του Σαββάτου 15 Οκτωβρίου 2022 και οι οικοσκευές τους καταστράφηκαν ολοσχερώς, τονίζοντας ότι είναι μια ελάχιστη έμπρακτη προσφορά της τοπικής Εκκλησίας μας για τους πληγέντες πρόσφατα φοιτητές μας, προκειμένου να συνεχίσουν απρόσκοπτα τις σπουδές τους.

Μετά τους πληγέντες φοιτητές και η Πρόεδρος του Τμήματος, εκ μέρους όλου του διδακτικού προσωπικού, ευχαρίστησε θερμά τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο για την δωρέα της τοπικής Εκκλησίας και στη συνέχεια συζητήθηκαν διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος και συνεργασίας μεταξύ της Μητροπόλεως και του Πανεπιστημιακού Τμήματος.

TOP NEWS