Μητρόπολη Ιλίου: Τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο Αρχιμ. Θεοδοσίου Μανόλη

  • Dogma
μνημόσυνο

Το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του αδοκήτως κοιμηθέντος Αρχιμανδρίτου Θεοδοσίου Μανόλη θα τελεστεί το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018, στον Ιερό Ναό Αγ. Αικατερίνης Ιλίου, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιλίου κ. Αθηναγόρου

Το μνημόσυνο θα τελεστεί κατά την τάξη της Εκκλησίας, δηλαδή εντός της Θείας Λειτουργίας, η οποία θα αρχίσει στις 7 το πρωί. Καλούνται όλοι οι ιερείς και πιστοί της Μητροπόλεώς μας, όπως και όσοι συμμετείχαν στα σεμινάρια που ο μακαριστός π. Θεοδόσιος διοργάνωσε, να παραστούν για να προσευχηθούν και να τιμήσουν τη μνήμη του.

Από παλαιότερη ανάρτηση, υπενθυμίζουμε:

Ο θάνατός του π. Θεοδοσίου επήλθε αιφνιδίως και έγινε γνωστός το βράδυ της Δευτέρας 13 Αυγούστου 2018.

Ο π. Θεοδόσιος ήταν διδάκτωρ ιατρικής και κλινικός βιοϊατρικής έρευνας και βιοηθικής ογκολογίας. Υπήρξε επί τετραετία εντεταλμένος κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως στο Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς «οι Άγιοι Ανάργυροι», επιστημονικός συνεργάτης της Μητροπόλεως καθώς και τακτικό μέλος της Συνοδικής Επιτροπής επί Ποιμαντικών Θεμάτων και Καταστάσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Τα τελευταία τρία χρόνια διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία κύκλους σεμιναρίων στη Μητρόπολη Ιλίου με σκοπό την εθελοντική διακονία ογκολογικών ασθενών.

TOP NEWS