Μητρόπολη Πατρών «Άρτος Αγάπης»

  • Dogma
πατρών

Με λαμπρότητα ετελέσθησαν την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016 τα Εγκαίνια της νέας Φιλανθρωπικής δράσεως της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, στο κοινωνικό Συσσίτιο «Άρτος Αγάπης», που ευρίσκεται στην οδό Φιλοποίμενος 27, στην Πάτρα.

Τα εγκαίνια ετέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, συμπαραστατούμενος υπό του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρυσάνθου, με την συμμετοχή πολλών Ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως και πλήθους Λαού.

dsc_1304 dsc_1262

Ο Σεβασμιώτατος στην ομιλία του αναφέρθηκε στην πνευματική διάσταση της αγάπης δανειζόμενος λόγους των αγίων πατέρων της Εκκλησίας, ενώ επεσήμανε ότι το έργο αυτό της Ιεράς Μητροπόλεως, υλοποιήθηκε με τα χρήματα που ο ίδιος ο Λαός προσέφερε και προσφέρει στην Εκκλησία λέγοντας χαρακτηριστικά: «… ότι την προσφορά του Λαού την αντιπροσφέρομε στο Λαό» και συνέχισε «… ότι η προσφορά αυτή απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο που αντιμετωπίζει προβλήματα, ανεξαρτήτου καταγωγής κ.λ.π», ενώ ευχαρίστησε από καρδίας όλους όσοι συνείργησαν για να περατωθή το έργο αυτό της αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως.

dsc_1332-768x512 dsc_1339

Να σημειώσωμε ότι στο ισόγειο του Κτηρίου θα στεγασθή η κεντρική δομή των συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως και στους άλλους τρεις ορόφους η φοιτητική εστία.

Στα εγκαίνια παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Απόστολος Κατσιφάρας, οι Βουλευτές κ. Νικόλαος Νικολόπουλος και κ. Ανδρέας Κατσανιώτης, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Βίβιαν Σαμούρη, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αχαίας κ. Νικόλαος Ρουμελιώτης και Εκπρόσωποι Αρχών και Φορέων.

dsc_1384 dsc_1342

TOP NEWS