Μητροπολίτης Φθιώτιδος: οι άνθρωποι που αδικούνται ελπίζουν στους δικηγόρους και στην δικαιοσύνη του Θεού

  • Dogma

Τα εγκαίνια των νέων γραφείων του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας τέλεσε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαο.

Τα εγκαίνια των νέων γραφείων του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας ετέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, το απόγευμα.

Μετά το πέρας της τελετής ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε και συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου για την πρόσκληση και ευχήθηκε να έχουν το κουράγιο αντίθετα σε άλλες σκέψεις ή και στο ίδιον συμφέρον, να υπερασπίζονται το δίκαιο, διότι οι άνθρωποι που αδικούνται ελπίζουν στους δικηγόρους και στην δικαιοσύνη του Θεού.

Εκ μέρους του Δικηγορικού Συλλόγου ο Πρόεδρος κ. Αθανάσιος Μακρυγιάννης αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την τιμητική του παρουσία και καλοσώρισε όλους στα νέα γραφεία του Συλλόγου, αναφέρθηκε στην ιστορική αναδρομή του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας, ο οποίος είναι από τους παλαιοτέρους στην Ελλάδα.

Στην τελετή των Εγκαινίων παρέστησαν οι Βουλευτές Φθιώτιδος κ. Καραναστάσης κ. Μιχελής και κ. Σαρακιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδος κ. Καραΐσκος, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Σταυρογιάννης, ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Λαμίας κ. Θεολογίτης, ο Προϊστάμενος του Ειρηνοδικείου Λαμίας, οι Πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων Λάρισας κ. Κατσαρός και Καρπενησίου κ. Γκαρίλας, άλλοι εκπρόσωποι φορέων της περιοχής και πολλοί δικηγόροι της Φθιώτιδος.

TOP NEWS