Μητροπολίτης Φθιώτιδος: Βάπτισε οκτώ νέους κατηχούμενους

  • Dogma
μητροπολίτης φθιώτιδος

Οκτώ  νέους Κατηχουμένους εβάπτισε ο Σεβασμιώτατος Μητρο­πο­λίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος στο Βαπτιστήριο Ενηλίκων και Αλλοδαπών στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Νέας Άμπλιανης Λαμίας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος τέλεσε το ιερό μυστήριο της βάπτισης την Πέμπτη 16 Ιουνίου το πρωί, μέσα σε κλίμα χαράς και μυσταγωγίας, με την παρουσία πολλών συγγενών τους και φίλων.

Στο τέλος του Μυστηρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος έδωσε συμβουλές και οδηγίες στους βαπτισθέντες για την καινούργια πνευματική ζωή τους μέσα στο Σώμα της Ορθοδό­ξου Εκ­κλη­σίας, η οποία θα πρέπει να είναι σύμφωνη με τις ευαγγελικές εντολές.

μητροπολίτης φθιώτιδος μητροπολίτης φθιώτιδος μητροπολίτης φθιώτιδος

Κάθε φορά που τελούνται Βαπτίσεις εφήβων και ενηλίκων στην Μητρόπολη αποδεικνύεται πόσο αποδοτική ποιμαντική ενέργεια ήταν η ίδρυση Σχολής Κατηχήσεως της Ιεράς Μητροπόλεως για την προετοιμασία των Κατηχουμένων, ώστε να προσέρχονται με επίγνωση, ελεύθερη βούληση και σεβασμό στο Μυστήριο.

Με τις τελευταίες 8 βαπτίσεις ο αριθμός όσων έχουν βαπτισθεί υπό του Σεβασμιωτάτου στο Βαπτιστήριο Ενηλίκων ανέρχεται στους 381.

μητροπολίτης φθιώτιδος

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ