Μητροπολίτης Λέρου: Αγιασμός έναρξης θερινών συναντήσεων (βίντεο)

  • Dogma
μητροπολίτης

Την Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017, ο Μητροπολίτης Λέρου κ.κ. Παΐσιος, τέλεσε τον αγιασμό έναρξης των θερινών συναντήσεων νέων και νεανίδων της Ιεράς Μητροπόλεως.

Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στην περιοχή Αγίας Παρασκευής Άργους Καλύμνου, και το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερις κατασκηνωτικές περιόδους, για κορίτσια δημοτικού, κορίτσια Γυμνασίου – Λυκείου και αγόρια δημοτικού , και αγόρια Γυμνασίου – Λυκείου.

Ο Μητροπολίτης, μετά τον αγιασμό, απηύθυνε πατρικούς λόγους στα παιδιά, τους γονείς και τους υπευθύνους των εγκαταστάσεων, λέγοντας ότι «παρά τους δυσκόλους καιρούς, η Ιερά Μητρόπολις φροντίζει ώστε τα παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων να ζήσουν λίγες μέρες χαράς, ξεγνοιασιάς και πνευματικής ξεκούρασης στον ωραιότατο και κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο της Αγίας Παρασκευής Άργους».

Ο Μητροπολίτης παρακάλεσε και παρότρυνε τους Εφημερίους, τα Εκκλησιαστικά Συμβούλια και τους γονείς των παιδιών να επισκέπτονται τον χώρο, ούτως ώστε τα παιδιά να χαρούν την παρουσία κλήρου και λαού, η δε υλική και ηθική συμμετοχή θα ενισχύσει τα μέγιστα τον ιερό αυτόν σκοπό.

Τέλος ευχήθηκε στα παιδιά να περάσουν ευχάριστα και οικοδομητικά».

AGIASMOSKATASKKAL2717-23 AGIASMOSKATASKKAL2717-14 AGIASMOSKATASKKAL2717-16

Επιμέλεια: Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, Γραμματέας Ιεράς Μητροπόλεως
Φωτογραφίες–Βίντεο : Μιχαήλ-Νικήτας Μακαρούνας, πτυχιούχος του τμήματος Θεολογίας Α.Π.Θ.

 

TOP NEWS