Μητσοτάκης: «Σήμερα γράφεται ο πρόλογος της νέας εποχής του παραλιακού μετώπου και της Αττικής» – Παρουσία Αρχιεπισκόπου τα εγκαίνια του έργου στο «Ελληνικό»

  • Dogma
μητσοτάκης

Παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας εκδήλωση για τα επίσημα εγκαίνια της επένδυσης στο Ελληνικό.

Παρέστησαν, επίσης, ο Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Αντώνιος, ο οποίος τέλεσε και την ακολουθία του αγιασμού των εγκαινίων, πολιτικοί και οι δήμαρχοι των περιοχών.

«Σήμερα γράφεται ο πρόλογος της νέας εποχής του παραλιακού μετώπου και της Αττικής», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ανέφερε πως πρόκειται για έργο χωρίς προηγούμενο για την πατρίδα μας και πως σήμερα δεν επαναλαμβάνουμε το γνωστό σύνθημα για τις μπουλντόζες του Ελληνικού. Ο Πρωθυπουργός είπε ότι τηρούνται τα χρονοδιαγράμματα, τα λόγια έγιναν πράξη και υπάρχει χειροπιαστή πραγματικότητα. «Και στο Ελληνικό, το είπαμε και το κάναμε», τόνισε, υπογραμμίζοντας πως η κυβέρνηση πίστεψε σε αυτό το έργο από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε το τιμόνι του τόπου λύνοντας τεράστια προβλήματα και ανατρέποντας παρωχημένες νοοτροπίες και βαλτωμένες αντιλήψεις.

Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

 

TOP NEWS