Μνημόσυνο για τον Μακαριστό Σισανίου κυρό Παύλο

  • Dogma
σιάτιστα

Με την συμπλήρωση τεσσαράκοντα ημερών από της κοιμήσεώς του, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, προσκαλεί και παρακαλεί το ευσεβές Πλήρωμα της Ι. Μητροπόλεως, στην οποία ο μακαριστός εγεννήθη, ανετράφη και διηκόνησε, να συμμετάσχει στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και στο Μνημόσυνο, που θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό, όπου επί επταετία υπηρέτησε ως Προϊστάμενος, του Αγίου Ιωάννου Χαλκίδος, την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019.

Την ίδια ημέρα θα τελεσθεί, ομοίως, Μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Μαντουδίου, όπου επίσης ο αείμνηστος Ιεράρχης υπηρέτησε επί 26ετία.

Επίσης, γίνεται γνωστό ότι στην Ιερά Μητρόπολη του αοιδίμου Ιεράρχου και συγκεκριμένα στην Πόλη της Σιάτιστας, το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο θα τελεσθεί κατά το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019, στο οποίο έχει προγραμματίσει να συμμετάσχει -συν Θεώ- και ο Σεβασμιωτάτος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος.

Ο Σεβασμιώτατος θερμώς παρακαλεί να δώσουμε όλοι το «παρών» στις λειτουργικές αυτές Συνάξεις, ικετεύοντας τον Παντοδύναμο Θεό να χαρίζει αιώνια ανάπαυση στην ψυχή του ακούραστου αυτού εργάτου του Αμπελώνος του Κυρίου μας.

Ας καταστεί αυτή η ημέρα ευκαιρία όχι μόνον προσευχής για την αιώνια ανάπαυσή του, αλλά και δυνατότητα προσφοράς ευχαριστιών στον Θεό, ο Οποίος ευλόγησε την Εκκλησία μας με αυτόν τον διακεκριμένο και άξιο κληρικό, ο οποίος επηρέασε θετικά τις ζωές αμέτρητων ανθρώπων.

Είθε η μνήμη του να είναι αιωνία!

 

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ