Μουσική βραδιά στο Διδυμότειχο (φωτο)

  • Δόγμα

Εκτός από τον Σεβ. Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό την Συναυλία παρακολούθησαν ο Διοικητής του Δ’  Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Σταύρος Παπασταθόπουλος, ο οποίος και  απηύθυνε χαιρετισμό, ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, ο Διοικητής της XVI Μεραρχίας Διδυμοτείχου Υποστράτηγος Ιωάννης Κωστούλας…

Με μελωδίες και ήχους σύγχρονης ευρωπαϊκής και εγχώριας αλλά και παραδοσιακής θρακιώτικης μουσικής πλημμύρισε τις βραδυνές ώρες της 9ης Ιουλίου ε.έ. το Κάστρο του Διδυμοτείχου. Η μουσική Συναυλία, που φιλοξενήθηκε στον όμορφο αύλειο χώρο του Επισκοπείου, ήταν μία ευχάριστη προσφορά του Δ’  Σώματος Στρατού για την ψυχαγωγία των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των κατοίκων της ακριτικής περιοχής της ευθύνης του. Η Συναυλία αυτή με θέμα· «Μουσικές βραδυές καλοκαιριού με την Μικτή Μπάντα του Δ’  Σ.Σ.» ξεκίνησε από το Διδυμότειχο και θα επαναληφθή προσεχώς στο Σουφλί, στην Αλεξανδρούπολη, στην Καβάλα, στην Ξάνθη και στην Κομοτηνή.

Εκτός από τον Σεβ. Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό την Συναυλία παρακολούθησαν ο Διοικητής του Δ’  Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Σταύρος Παπασταθόπουλος, ο οποίος και  απηύθυνε χαιρετισμό, ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, ο Διοικητής της XVI Μεραρχίας Διδυμοτείχου Υποστράτηγος Ιωάννης Κωστούλας, ο Υποδιοικητής της Ταξίαρχος Χρ. Βασιλειάδης, ο Διοικητής της 3ης Ταξιαρχίας Ταξίαρχος Βαρδής Χαρκιανάκης, ο Διοικητής της 30ής Ταξιαρχίας Ταξίαρχος Νικ. Λέκκας, ο Διοικητής του 21ου Συντάγματος Συνταγματάρχης Δημήτριος Τσαφούλης και πλήθος κόσμου, που παρακολούθησε με ενθουσιασμό το πρόγραμμα καταχειροκροτώντας τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

TOP NEWS