Το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στη Μητρόπολη Κορίνθου

  • Dogma
κορίνθου

Στο Νοσοκομείο Κορίνθου τελέστηκε κι εφέτος το Ι. Μυστήριο του Ευχελαίου, το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης από τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Διονύσιο και τους Ιερείς της πόλεως της Κορίνθου.

Την ευλογία του Αγ. Μύρου και τις αναστάσιμες ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κορίνθου έλαβαν εκτός από τους ασθενείς, που περιθάλπονται στο Ίδρυμα και τους συγγενείς τους, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου κ. Δήμητρα Καλομοίρη, ο Διευθυντής Διοικητικού κ. Μιχαήλ Σαβανός, ο Διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων κ. Χρήστος Χασικίδης, οι παριστάμενοι θεράποντες ιατροί και το προσωπικό του Νοσοκομείου, καθώς και οι προσερχόμενοι προς αυτό πιστοί.

Εν συνεχεία και ώρα 16:00, ο Μητροπολίτης μας και οι συνοδοί του Ιερείς τέλεσαν το Ιερό Ευχέλαιο, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου Κορίνθου, με κάθε επισημότητα και με την δέουσα εκκλησιαστική κατάνυξη. Ο σεπτός Ποιμενάρχης μας δοξολογώντας το Όνομα του Θεού για τις δωρεές του εξέφρασε την χαρά και την ικανοποίηση του για την μεγάλη συμμετοχή των πιστών και ιδιαιτέρως των νέων μας ενώ ευχήθηκε σε όλους την ίαση των ψυχών και των σωμάτων.

114_2549 114_2585 114_2599 114_2582 114_2576

TOP NEWS