Να εφαρμόζουν τους νόμους για το καλό του λαού κάλεσε τους Δικαστές ο Αρχιεπίσκοπος

  • Dogma
Αρχιεπίσκοπος

Να εφαρμόζουν τους νόμους για το καλό του λαού κάλεσε τους Δικαστές ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος μετά την ακολουθία του αγιασμού για την έναρξη της νέας δικαστικής περιόδου που τέλεσε το πρωί στον Άρειο Πάγο. 

Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος
Φωτογραφίες: Γιώργος Κονταρίνης
Τον Αρχιεπίσκοπο υποδέχθηκε, ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Βασίλειος Πέππας, ενώ παρέστησαν ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής, ο αναπληρωτής υπουργός κ. Διονύσιος Παπαγγελόπουλος, εισαγγελείς, δικαστές, δικηγόροι και δικαστικοί υπάλληλοι. Ο Αρχιεπίσκοπος μετά την ακολουθία του αγιασμού ευχήθηκε σε όλους υγεία, κουράγιο και υπομονή και κάλεσε τους υπουργούς να κάνουν καλούς νόμους και τους Δικαστές να τους εφαρμόζουν για το καλό του λαού. Εξερχόμενος του Αρείου Πάγου ο Αρχιεπίσκοπος ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το νόμο σχετικά με την ταυτότητα αλλαγής φύλου και απάντησε πως η θέση της Εκκλησίας είναι σταθερή και ουσιαστική.

ÔÅËÅÓÇ ÁÃÉÁÓÌÏÕ ÓÔÏÍ ÁÑÅÉÏ ÐÁÃÏ ÁÐÏ ÔÏÍ ÁÑ×ÉÅÐÉÓÊÏÐÏ ÉÅÑÙÍÕÌÏ(EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ) ÔÅËÅÓÇ ÁÃÉÁÓÌÏÕ ÓÔÏÍ ÁÑÅÉÏ ÐÁÃÏ ÁÐÏ ÔÏÍ ÁÑ×ÉÅÐÉÓÊÏÐÏ ÉÅÑÙÍÕÌÏ(EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ) ÔÅËÅÓÇ ÁÃÉÁÓÌÏÕ ÓÔÏÍ ÁÑÅÉÏ ÐÁÃÏ ÁÐÏ ÔÏÍ ÁÑ×ÉÅÐÉÓÊÏÐÏ ÉÅÑÙÍÕÌÏ(EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ) ÔÅËÅÓÇ ÁÃÉÁÓÌÏÕ ÓÔÏÍ ÁÑÅÉÏ ÐÁÃÏ ÁÐÏ ÔÏÍ ÁÑ×ÉÅÐÉÓÊÏÐÏ ÉÅÑÙÍÕÌÏ (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)Αρχιεπίσκοπος

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ