Νέα απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο πρώην ιερέας που επιτέθηκε με βιτριόλι στη Μονή Πετράκη

  • Dogma
πετράκη

Αποπειράθηκε για τρίτη φορά να αυτοκτονήσει ο ιερέας που είχε επιτεθεί με βιτριόλι στη Μονή Πετράκη – Δε θα μπορούσε να είχε σκοτώσει, ισχυρίζεται ο δικηγόρος του.

Ο 37χρονος, ο οποίος που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή του για τρίτη φορά,. Σύμφωνα, μάλιστα, με το δικηγόρο του Ανδρέα Θεοδωρόπουλο,  είχε πραγματοποιήσει αντίστοιχες προσπάθειες να αφαιρέσει τη ζωή τόσο το 2018, όσο και το 2019.

«Είναι ήδη στην ψυχιατρική κλινική του Κορυδαλλού», ανέφερε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha. «Δεν θα μπορούσε να είχε σκοτώσει. Έχει βγει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που τον χαρακτηρίζει ψυχιατρικά ασθενή», ισχυρίστηκε ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος. «Προτού γίνει η επίθεση είχε κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας. Πώς τον είχε η εκκλησία στους κόλπους της; Η εκκλησία δεν τον βοήθησε. Εγώ θέλω να σας πω παραδεχόμαστε την πράξη, ο άνθρωπος χρίζει ψυχιατρικής βοήθειας και η πράξη του δεν είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας», κατέληξε.

Ο ιερέας δικάζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας. «Υπήρξε μία ένταση εχθές, είχε στερητικά σύνδρομα», αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Φωτογραφία αρχείου

TOP NEWS