Νέα συνάντηση Αρχιεπισκόπου – Νίκου Φίλη

  • Dogma
φίλη

Επίσκεψη στο Υπουργείο Παιδείας θα πραγματοποιήσει αύριο το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η αυριανή συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου με τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Νίκο Φίλη. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του Υπουργού, στο Υπουργείο Παιδείας.

Ο λόγος της επίσκεψης είναι το Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και της Εκκλησίας της Ελλάδος που θα υπογράψουν ο υπουργός  Νίκος Φίλης και ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Το Σύμφωνο που αφορά την ενίσχυση με δέματα τροφίμων, μέσω της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», των χιλιάδων απόρων οικογενειών θα υπογραφεί αύριο Πέμπτη 26 Μαΐου 2016 στη 1 το μεσημέρι στο υπουργείο.

Πρόκειται, βέβαια, από ότι λένε, για μία κίνηση που θα συμβάλλει στην εξομάλυνση των σχέσεων και από τις δύο πλευρές, αν και αυτό περιμένουμε να επιβεβαιωθεί από την αυριανή συνάντηση και των τρόπο διαχείρισης των καταστάσεων τόσο από τον Υπουργό, όσο και από τον Αρχιεπίσκοπο.

Να θυμίσουμε, άλλωστε, ότι αντίστοιχο σύμφωνο συνεργασίας είχε υπογραφεί και το 2013 με Υπ. Παιδείας τον κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο.

Φωτογραφία αρχείου: Χρήστος Μπόνης

TOP NEWS