Νέοι από την Άρτα στον τάφο του Αγίου Παϊσίου

  • Dogma
Αγίου Παϊσίου

Το Ιερό Ησυχαστήριο του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, Αγίου Αρσενίου και Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου επισκέφθηκαν νέοι από την Άρτα.

Το Σάββατο 14 Μαΐου το Ανώτερο Κατηχητικό Σχολείο Αρρένων της Άρτης , συνοδευόμενο από τον Πρωτοσύγκελλο , π. Θεολόγο, τον κατηχητή τους κ. Κων/νο Μανιφάβα, καθώς και από στελέχη των Κατασκηνώσεων, πραγματοποίησε προσκυνηματική εκδρομή στο Ιερό Ησυχαστήριο του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, Αγίου Αρσενίου και Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου στην Σουρωτή Θεσσαλονίκης, για να προσκυνήσουν τους Αγίους, κυρίως δε τον τάφο του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου και να λάβουν την ευλογία του.
Αγίου Παϊσίου
Οι αδελφές του Ιερού Ησυχαστηρίου, έκαναν μια μικρή αναφορά στη ζωή του Αγίου και συγκεκριμένα στη σχέση του Αγίου με τους νέους. Στη συνέχεια, τα παιδιά έκαναν εποικοδομητικές ερωτήσεις, έχοντας έτσι την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Άγιο.

Αγίου Παϊσίου
Αμέσως μετά, τα παιδιά επισκέφθηκαν το σύγχρονο ψυχαγωγικό πάρκο «Magic Park» στη Θεσσαλονίκη, όπου είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν σε όλα τα παιχνίδια. Δίπλα τους ήταν πάντα οι συνοδοί τους, κυρίως ο κατηχητής τους κ. Μανιφάβας, ο οποίος εκτός από το έργο της Κατηχήσεως το οποίο έχει αναλάβει, με μεγάλη χαρά και προθυμία βρίσκεται πάντοτε δίπλα στα παιδιά και συμμετέχει αόκνως στις όποιες δραστηριότητές τους.

Αγίου Παϊσίου

Τέλος, μετά τον γεύμα ξεκίνησαν για την επιστροφή στην όμορφη Άρτα, κάνoντας μια μικρή στάση για να απολαύσουν το παγωτό τους, στα όμορφα Γρεβενά.

Αγίου Παϊσίου

TOP NEWS