Νίκος Νικολόπουλος: Το Βατοπαίδι, ο Γέροντας Εφραίμ και οι συνεργάτες του, μπορούν πλέον να αναπνεύσουν

  • Dogma
Βατοπαίδι

Με αφορμή την αθωωτική απόφαση του Δικαστηρίου για την υπόθεση του Βατοπαιδίου και την απαλλαγή όλων των κατηγορουμένων, ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος, δήλωσε: «Όσοι κυνηγάμε με πάθος την αλήθεια και διεκδικούμε μία χώρα με πολιτική, οικονομική και κοινωνική υγεία, είμαστε απολύτως χαρούμενοι και ικανοποιημένοι σήμερα που οριστικά και αμετάκλητα κατέπεσε ένα κατασκευασμένο σκάνδαλο πολιτικο-οικονομικών ελατηρίων.

Το Βατοπαίδι, ο Γέροντας Εφραίμ και οι συνεργάτες του, μπορούν πλέον να αναπνεύσουν και να συνεχίσουν το πολυσήμαντο πνευματικό, φιλανθρωπικό και εθνικό τους έργο.

Ο Κώστας Καραμανλής και οι συνεργάτες του, που τόσο πολύ χτυπήθηκαν από το σύστημα της πραγματικής διαπλοκής που μέχρι σήμερα βρυχάται, δικαιώθηκαν για μία ακόμα φορά.

Η Δικαιοσύνη «μίλησε». Δικαίωσε τους αθώους, αποκάλυψε τους ένοχους. Δυστυχώς, κάποιοι φίλοι δεν είναι πια μαζί μας για να απολαύσουν αυτή τη μεγάλη στιγμή της δικαίωσης, αλλά δεν πειράζει. Ήσαν πάντα ψηλά και εκεί παραμένουν, στην καρδιά και το μυαλό μας,

Οι Έλληνες πολίτες σήμερα έχουν μπροστά τους μία ακόμα απόδειξη της αλήθειας που ο πανδαμάτωρ χρόνος προστατεύει και μία δυνατότητα να αναλογιστούν όσα συνέβησαν τότε και πόσα θα μπορούσαν να είναι αλλιώς σήμερα για την χώρα.

Παρά τις πληγές που άνοιξαν ας επαναλάβουμε λοιπόν: Δόξα τω Θεώ!»

TOP NEWS