Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας στον Άγιο Αχίλλιο

  • Dogma
αλβανίας

Στη Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου και πιο συγκεκριμένα στον Άγιο Αχίλλιο θα βρεθεί την Τρίτη 6 Ιουνίο 2017 ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και Πάσης Αλαβανίας Αναστάσιος.

 

Δοξολογία θα τελεστεί το απόγευμα της 6ης Ιουνίου στον Άγιο Αχίλλιο για την υποδοχή του Αρχιεπισκόπου Αλβναίας κ. Ανστασίου.

Μεγαλοπρεπώς η Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου  ο Επίσκοπος, ο ιερός κλήρος, οι Άρχοντες του τόπου και ο ευσεβής λαός θα υποδεχτούν την Τρίτη 6 Ιουνίου 2017 το απόγευμα στις 7 στα προπύλαια του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού του Αγίου Αχιλλίου, τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Τιράνων Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιον, ο οποίος θα ανακηρυχθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο και Επίτιμος Δημότης της πόλεως. Το απόγευμα της Τρίτης στις 7 μετά την Υποδοχή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου, θα τελεσθεί επίσημη Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου, όπου μετά την προσφώνηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου θα αντιφωνήσει ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων κ. Αναστάσιος, απευθυνόμενος στους πιστούς χριστιανούς με τον ζεστό, θεολογικό, σύγχρονο και γεμάτο αγάπη λόγο του.
Post navigation

TOP NEWS