Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης σε εκδήλωση μνήμης για την ισοπέδωση του Τυμπακίου

  • Dogma
αρχιεπίσκοπος

Στα «πέτρινα χρόνια» της ναζιστικής κατοχής, επέστρεψαν οι μνήμες, το βράδυ του Σαββάτου στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μνήμης που διοργάνωσε η «Πολιτεία Τυμπακίου» με θέμα «ΤΥΜΠΑΚΙ-1942 ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ».

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από κόσμο, που παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις ομιλίες των κ.κ. Ιωάννη Κολυμπιανάκη και Χρυσούλας Κωστανταράκη. Προλόγισε η κ. Ευαγγελία Μηλολιδάκη, ενώ η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από τον κ. Ιωάννη Χριστοδουλάκη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αρχιεπισκοπος Κρήτης Ειρηναίος, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Αρναουτάκης Σταύρος, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Λαμπρινός Βασίλης, ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Βαρδάκης Σωκράτης, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου Πασπατης Γρηγόρης, ο Πρόεδρος ΛΤΗ Φιλιπης Απόλλωνας, ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Ινιωτάκης Πέτρος, ο τέως Βουλευτής της ΝΔ Μαξιμος Σενετάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών Αντώνης Μανιαδάκης, εκπρόσωποι τοπικών φορέων της Μεσαράς και πλήθος κόσμου.

P4290107_1_637_478_76

Πηγή: mesaralive.gr

TOP NEWS