Ο Αρχιεπίσκοπος στην ημερίδα του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας

  • Dogma
Αρχιεπίσκοπος

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου πραγματοποιήθηκε σήμερα η ημερίδα του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας με σκοπό την ανάδειξη της κοινωνικής και προληπτικής όψης των θεμάτων ασφάλειας.

Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος
Παρέστησαν εκπρόσωποι των υπουργείων Προστασίας του Πολίτη, Δημόσιας Τάξης, Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ συμμετείχαν στελέχη εθνικών Αρχών, Υπηρεσιών και φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μέλη δομών της Εκκλησίας της Ελλάδος, εκπρόσωποι του Συμβουλίου της Ευρώπης και της Κοινωνίας της Πολιτών.
Την έναρξη των εργασιών κήρυξε ο Αρχιεπίσκοπος, ο οποίος ευχήθηκε «καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα, ωφέλιμα για όλους».

02062017_syn_2 02062017_syn_3 02062017_syn_4

Εξέχουσα θέση στο πλαίσιο της διενέργειας της Ημερίδας είχε η ανάδειξη του κοινωνικού ρόλου των σύγχρονων Αρχών Προστασίας του Πολίτη μέσω της εξέτασης εργαλείων και εφαρμοσμένων πρακτικών, καθώς και η προώθηση του διαλόγου σχετικά με τις δυνατότητες και σύγχρονες προκλήσεις κοινοτικής ανάπτυξης και προληπτικής ασφάλειας με την υποστήριξη ως συμμετεχόντων εισηγητών αιρετών και μη εκπροσώπων Δημοτικών και Περιφερειακών Αρχών και δομών.

Η σχετική πρωτοβουλία είχε την υποστήριξη του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Νικολάου Τόσκα, καθώς και του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, κ. Δημητρίου Αναγνωστάκη.

TOP NEWS