Ο Αρχιεπίσκοπος βράβευσε τον αριστούχο πτυχιούχο της Ιατρικής Σχολής

  • Dogma
Ιατρικής

Τον κ. Ευάγγελο Οικονόμου, αριστούχο πτυχιούχο της Ιατρικής Σχολής βράβευσε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Ο κ. Οικονόμου εχθές τιμήθηκε στην Ακαδημία Αθηνών με το Βραβείο Αικατερίνης Κέπετζη, εις μνήμην του συζύγου της ιατρού Νικολάου Κέπετζη, ως ο πρώτος αριστούχος πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ακαδημαϊκού έτους 2014-2015 και σήμερα βραβεύθηκε από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Ο κ. οικονόμου θα συνεχίσει τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο εξωτερικό.

«Η Εκκλησία θέλει να τιμήσει αυτό το ελληνόπουλο που αρίστευσε και να του ευχηθεί καλή πρόοδο» τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος και σημείωσε πως «τέτοιους επιστήμονες τους χρειαζόμαστε. Ευχόμαστε να τελειώσει γρήγορα τις σπουδές του και να επιστρέψει στην Ελλάδα».

Ο κ. Οικονόμου ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για την πρόσκληση και την τιμητική διάκριση, ευχήθηκε σε όλους καλά Χριστούγεννα και υπογράμμισε πως ευελπιστεί να τελειώσει τις σπουδές του και να επιστρέψει στην χώρα του, που, όπως είπε, τον δίδαξε τόσο πολλά.

Ï ÁÑ×ÉÅÐÉÓÊÏÐÏÓ ÉÅÑÙÍÕÌÏÓ ÄÅ×ÈÇÊÅ ÊÁÉ ÂÑÁÂÅÕÓÅ ÔÏÍ ÁÑÉÓÔÏÕ×Ï ÖÏÉÔÇÔÇ ÐÏÕ ÐÑÙÔÅÕÓÅ ÓÔÇÍ ÉÁÔÑÉÊÇ Ó×ÏËÇ--×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ

Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

TOP NEWS