Ο Αργολίδος Νεκτάριος στη Μητρόπολη Άρτης

  • Dogma
αργολίδος

Ο Αργολίδος Νεκτάριος ομιλητής για την Γερόντισσα Γαβριηλία στην Άρτα.

Την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018, το απόγευμα, στην Ιερά Μητρόπολη Άρτης πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την Γερόντισσα Γαβριηλία, με ομιλητή τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο.

Κατ’ αρχάς, έγινε υποδοχή του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλίνικο και ακολούθησε το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στο Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου της πόλεως Άρτης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος εδώρησε στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλίνικο τεμάχιο Ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά του Ιατρού, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας, εις ευλογίαν και αγιασμόν των πιστών της Μητροπολιτικής του Επαρχίας.

Στην συνέχεια, στο παρακείμενο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ἀργολίδος κ. Νεκτάριος, καθήλωσε το κοινό ομιλώντας για την Γερόντισσα Γαβριηλία Παπαγιάννη, την «Γερόντισσα της Χαράς», όπως την χαρακτηρίζει ο τίτλος του νεοκυκλοφορηθέντος βιβλίου των Εκδόσεων «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ».

αργολίδος

TOP NEWS