Ο Χαλκίδος Χρυσόστομος στην ενορία Αγίων Αναργύρων

  • Dogma
χαλκίδος

Την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος επισκέφθηκε, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλό του Αρχιμ. Νικόδημο Ευσταθίου, τον Αρχιμ. Νεκτάριο Ευγενικό – Ιεροκήρυκα και τους Διακ. Νικόλαο Πριμηκύριο και Ευγένιο Τσάλλα, την Ενορία των Αγίων Αναργύρων, με αφορμή την επικείμενη Πανήγυρη, κατά την οποία ο Σεβασμιώτατος θα απουσιάζει στο Άγιον Όρος.

Ο Σεβασμιώτατος  Χαλκίδος χοροστάτησε στην ακολουθία του Όρθρου και προεξήρχε στη Θεία Λειτουργία, με την συμμετοχή και του Εφημερίου της Ενορίας π. Ιωάννου Κορέλη και πολυπληθούς εκκλησιάσματος, με πολλούς νέους και νέες.

Προ της Απολύσεως της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο προς τους ευλαβείς Ενορίτες, ενώ χειροθέτησε στο οφφίκιο του Πρωτοπρεσβυτέρου τον π. Ιωάννη Κορέλη, ο οποίος διακονεί την Ενορία επί μία εικοσαετία, υιός Ιερέως ο ίδιος, είναι έγγαμος με δύο τέκνα, ενώ προσφέρει και τις υπηρεσίες του και στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως και συγκεκριμένα στο Γραφείο Γάμων, με ιδιαίτερο ζήλο και πολλή αγάπη.

Όλοι οι Ενορίτες αναφώνησαν το «ΑΞΙΟΣ», δίδοντας το σύμψηφό τους στην απόφαση του Σεβασμιωτάτου για την τιμή προς τον Ιερέα τους.

Οι Ιερές Ακολουθίες μεταδόθηκαν σε απευθείας σύνδεση από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ι. Μ. Χαλκίδος στους 97,7 μεγακύκλους των fm.

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ