Ο Διδυμοτείχου στον Πατριάρχη για το έτος Καραθεοδωρή

  • Dogma
καραθεοδωρή

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου για να τον καλέσει να παραστεί στις εκδηλώσεις της πόλης με αφορμή την ανακήρυξη του 2017 ως έτους Καραθεοδωρή.

Την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο επισκέφθηκε την Πέμπτη, 3 του μηνός Μαρτίου ε.ε., στο Φανάρι, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Ορεστιάδος Βασίλειο Μαυρίδη, τον Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας και Δασοπονίας  Σπυρίδωνα Κουτρούμπα, τον Αντιδήμαρχο Βύσσας Χρήστο Ορμανλίδη, τον Αρχιερατικό Επίτροπο Ορεστιάδος Αρχιμανδρίτη Βαρθολομαίο Αστεριάδη, τον κ. Παύλο Πηλαβάκη (απόγονο της οικογενείας Καραθεοδωρή),  τον Ομότιμο Καθηγητή της Ιατρικής Γεώργιο Μηνόπουλο και τον δημοσιογράφο Σταύρο Παπαθανάκη, για να ανακοινώσουν την πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδος με την οποία καθιερώνεται το προσεχές έτος 2017 ως έτος Στεφάνου Καραθεοδωρή, ο οποίος σημειωτέον κατήγετο απο το Μποσνοχώρι της Αδριανούπολης (σημερινή Νέα Βύσσα Ορεστιάδος).

IMG_8645

IMG_8626

Η Α.Θ.Π. ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου και του Δημάρχου Ορεστιάδος απεδέχθη να επισκεφθεί την πόλη της Ορεστιάδος το προσεχές έτος 2017.

IMG_8609

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ