Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών «Η Αλληλεγγύη»

  • Dogma
δημητριάδος

Με εκπροσώπους του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Μαγνησίας «Η Αλληλεγγύη», συναντήθηκε στο γραφείο του, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, σήμερα Δευτέρα 27 Ιουνίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος.

Στη συνάντηση συμμετείχαν: η πρόεδρος κ.Ανδρομάχη Ροϊλού, η αντιπρόεδρος κ.Καλλιόπη Σκούπρα καθώς και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων κ.Νικόλαος Πλουμιστός. Συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και επαναβεβαιώθηκε η ολόπλευρη στήριξη της Μητρόπολης Δημητριάδος στις δράσεις του Συλλόγου.

Τονίστηκε και από τις δύο πλευρές η ενίσχυση της διάθεσης προσφοράς στον συνάνθρωπο που βρίσκεται σε ανάγκη, είτε σε σταθερή βάση είτε εκτάκτως, ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο.

Υπενθυμίζεται  ότι η Μητρόπολη Δημητριάδος, διοργανώνει αιμοδοσία, στα πλαίσια της πανηγύρεως των Αγίων Ιατρών Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού.

Την παραμονή της εορτής, Πέμπτη 30 Ιουνίου, η Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βόλου, θα βρίσκεται στο προαύλιο του ομώνυμου ιερού ναού του Βόλου, από τις 6.00 έως και τις 8.00 μ.μ..

TOP NEWS