Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος σε χώρους κράτησης

  • Dogma
δημητριάδος

Με πατρική αγάπη ο Σεβασμιώτατος Δημτηριάδος κ. Ιγνάτιος επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου χώρους κράτησης.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν σήμερα(19/12)  οι επισκέψεις του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου σ’ όλους τους χώρους κράτησης της περιοχής.

Ο Σεβασμιώτατος, συνοδευόμενος από τον Υπεύθυνο του Γραφείου Μερίμνης Φυλακών της Ι.Μ. Δημητριάδος και Πρόεδρο του Σ.Σ.Κ. Βόλου ο «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ», Πρωτ. Θεόδωρο Μπατάκα, παρακολούθησε τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που ετοίμασαν και παρουσίασαν οι κρατούμενοι μαθητές των δύο φυλακών (Ε.Α.Κ.Κ.Ν. Κασσαβετείας και Ε.Κ.Κ.Ν. Βόλου), με τη βοήθεια εκπαιδευτικών και μιας ομάδος φοιτητών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, απηύθυνε πατρικούς λόγους και διένειμε τα ατομικά δέματα που προσέφεραν όλες οι ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και ετοίμασαν οι εθελοντές του «Ε».

Η τελευταία επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου πραγματοποιήθηκε στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου. Στην είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου υποδέχτηκαν τον Μητροπολίτη μας ο Αστυνομικός Δ/ντής Μαγνησίας κ. Βασίλειος Καραΐσκος, ο Δ/τής του Αστυνομικού Τμήματος και άλλοι συνεργάτες τους.

Ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κρατούμενους και, στη συνέχεια, ομίλησε στους αστυνομικούς υπαλλήλους που είχαν συγκεντρωθεί στην αίθουσα τελετών του Αστυνομικού Μεγάρου. Ο «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» προσέφερε 30 κουτιά μελομακάρονα για όλους τους έγκλειστους που θα κρατηθούν στις ημέρες των εορτών.

 

TOP NEWS