Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος στον αγιασμό του «Θησέα»

  • Dogma
δημητριάδος

Αγιασμός πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 στο Δημοτικό γήπεδο Αγριάς, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δημητριάδος κ.κ Ιγνατίου.

Κατά τον αγιασμό, παρόντες, ήταν οι ποδοσφαιριστές του Θησέα, η θυγατρική Δύναμις, οι νεαροί αθλητές των ακαδημιών, όπως επίσης και παράγοντες των ομάδων καθώς και γονείς.

Ο Σεβασμιώτατος  Δημητριάδος αναφέρθηκε στον αντιπρόεδρο της ομάδας, κ. Θέμη Κλειτσογιάννη, για τη δύναμη και το ήθος του, τονίζοντας πως, όταν υπάρχει θέληση, μπορεί ο κάθε άνθρωπος να κάνει το καλύτερο στη ζωή του, ενώ συνεχάρη τους παράγοντες που ασχολούνται με την ομάδα, κάνοντας το καλύτερο δυνατό με ανιδιοτέλεια και αγάπη.

Απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές τόνισε πως αυτό που κάνουν είναι όμορφο και πως γυμνάζονται μαθαίνοντας να είναι Ομάδα, καθώς είναι από τα μεγαλύτερα μυστικά της επιτυχίας. Ο κ.κ. Ιγνάτιος έκλεισε την ομιλία του με τη φράση «είναι όμορφο να νικάς, όμως είναι πιο όμορφο να ξέρεις να χάνεις» καθώς επίσης και με ευχές για επιτυχίες της ομάδας.

 

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ