Ο Εσπερινός της εορτής του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη Μητρόπολη Καλύμνου και Λέρου

  • Δόγμα

Την παραμονή της εορτής της Μεταστάσεως του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023, στις 6:30΄ το απόγευμα, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, ετελέσθη Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λέρου κ.Παϊσίου,

Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023, η Αγία μας Εκκλησία εορτάζει την μνήμη της Μεταστάσεως του Αγίου Ενδόξου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου. Παράλληλα, εορτάσθηκε στη Λέρο, η 80η  επέτειος (26.9.1943 – 26.9.2023) από την βύθιση του ένδοξου Αντιτορπιλικού του Πολεμικού μας Ναυτικού «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΟΛΓΑ».

ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ (25-9-2023)

Την παραμονή της εορτής της Μεταστάσεως του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023, στις 6:30΄ το απόγευμα, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, ετελέσθη Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λέρου κ.Παϊσίου, συμπροσευχομένου του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Στρατονικείας κ.Στεφάνου, και την συμμετοχή των Ιερέων αρχιμ. Αλέξιου Ιστρατόγλου, εφημερίου του Πολεμικού Ναυτικού, π. Δαμασκηνού Παλαπουγιούκ εφημερίου του Ι.Ναού, και πολλών ιερέων της Ι.Μητροπόλεως και παρεπιδημούντων ιερέων.

TOP NEWS