Ο Εσπερινός των Χριστουγέννων στον πανηγυρίσαντα Ι.Ν. Μολάων

  • Δόγμα

Το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων, Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023, τελέσθηκε ο πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, στον πανηγυρίσαντα περικαλλή Ι.Ν. Γεννήσεως του Χριστού Μολάων, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη  κ. Ευσταθίου και με τη συμμετοχή πλειάδας κληρικών από την ευρύτερη περιοχή. Κατά τη διάρκεια της πανηγυρικής εσπερινής λατρευτικής σύναξης, ο ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, Πανοσ. Αρχ. […]

Το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων, Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023, τελέσθηκε ο πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, στον πανηγυρίσαντα περικαλλή Ι.Ν. Γεννήσεως του Χριστού Μολάων, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη  κ. Ευσταθίου και με τη συμμετοχή πλειάδας κληρικών από την ευρύτερη περιοχή.

Κατά τη διάρκεια της πανηγυρικής εσπερινής λατρευτικής σύναξης, ο ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, Πανοσ. Αρχ. Ευστάθιος Πορφύρης, ανάγνωσε την εορταστική εγκύκλιο του σεπτού Ποιμενάρχη μας.

Επισφραγίζοντας τον Εσπερινό, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε η Γέννηση του Κυρίου να ‘’ζεστάνει’’ τις καρδιές όλων των χριστιανών και να αποτελέσει το έναυσμα για μία πιο πνευματική και ουσιαστική ζωή.

Αμέσως μετά, στα προπύλαια του Ιερού Ναού, η Φιλαρμονική Μολάων απέδωσε τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα. Εν συνεχεία η Ενορία πρόσφερε, στο Πνευματικό Κέντρο, το καθιερωμένο κέρασμα, ενώ παιδιά της περιοχής έψαλλαν τα Κάλαντα σε χαρμόσυνο κλίμα.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε θερμά τόσο τα μέλη της Φιλαρμονικής όσο τα παιδιά της Ενορίας, ευχόμενος για το νέο έτος υγεία, χαρά και κατά Θεόν προκοπή!

(φωτογραφίες: Δημήτριος Σκιαδάς)

TOP NEWS