Ο Φθιώτιδος για την ανάγκη συνεργασίας με την εκπαιδευτική κοινότητα

  • Dogma
φθιώτιδος

Τους δύο νέους Διευθυντές Εκπαιδεύσεως του Νομού Φθιώτιδος δέχθηκε το πρωί της Πέμπτης 04 Αυγούστου, ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών.

Με ιδιαίτερη εγκαρδιότητα και αγάπη ο Ποιμενάρχης Φθιώτιδος κ. Συμεών δέχθηκε το νέο Διευθυντή Α/θμιας Εκπαιδεύσεως Π.Ε. Φθιώτιδος κ. Ευθύμιο Γκούμα, καθώς και το νέο Διευθυντή Β/μιας Εκπαιδεύσεως Π.Ε. Φθιώτιδος κ. Κωνσταντίνο Σπαλιώρα επί τη αναλήψει των νέων τους καθηκόντων.

Ο κ. Συμεών ευχήθηκε στους δύο Διευθυντές την από Θεού δύναμη και ευλογία στο σπουδαίο και ευθυνοφόρο έργο τους και τόνισε την ανάγκη συστηματικής, τακτικής και εποικοδομητικής συνεργασίας μεταξύ της τοπικής Εκκλησίας και της Εκπαιδευτικής Κοινότητας.

Τόσο ο κ. Γκούμας, όσο και ο κ. Σπαλιώρας ευχαρίστησαν τον κ. Συμεών για την υποδοχή και τις πατρικές του ευχές και τον διαβεβαίωσαν για την συνέχιση της συνεργασίας και των δύο βαθμίδων εκπαιδεύσεως με την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος, ενώ εξήραν το εκπαιδευτικό έργο το οποίο επιτελεί η  τοπική Εκκλησία, συγχαίροντας τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος και τους συνεργάτες του για την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων και την δημιουργία και λειτουργία πρότυπων εκπαιδευτικών δομών σε όλο το εύρος του Μητροπολιτικής  Περιφερείας.

TOP NEWS