Ο Φθιώτιδος Νικόλαος στις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης

  • Dogma
φθιώτιδος

Τις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος στο Καινούργιο Λοκρίδος επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος Νικόλαος το πρωί της Δευτέρας 24 Ιουλίου.

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος υποδέχθηκαν με πολύ χαρά τα στελέχη και οι κατασκηνώτριες της Γ΄ κατασκηνωτικής περιόδου που φιλοξενούνται αυτές τις ημέρες στην κατασκήνωση.

Ο Ποιμενάρχης ωμίλησε στα παιδιά και τα στελέχη για την χαρά που προσφέρει στην ζωή μας ο Χριστός και συγκεκριμένα για την ένωσή μας μαζί Του, η οποία πραγματοποιείται μέσα στην Θεία Λειτουργία με την Θεία μετάληψη.

Στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος Φθιώτιδος είχε για αρκετή ώρα εποικοδομητική συζήτηση με τα κορίτσια σχετικά με τις εντυπώσεις τους από την ζωή στην κατασκήνωση και τους έδωσε πατρικές συμβουλές.

Ακολούθως διένειμε ευλογίες στα στελέχη και σε όλα τα κορίτσια.

Η Γ’ κατασκηνωτική περίοδος κοριτσιών 5ης, 6ης Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου άρχισε το Σάββατο και θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιουλίου. 200 και πλέον κορίτσια φιλοξενούνται εντελώς δωρεάν στους όμορφους χώρους των κατασκηνώσεων και για 10 μέρες εκτός από το παιχνίδι και την ψυχαγωγία, τα παιδιά  θα αναγεννηθούν και πνευματικά με την συμμετοχή τους στην μυστηριακή ζωή της Εκκλησίας μας.

Αρχηγός της περιόδου είναι η  κα Βασιλική Φράγκου, καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας και στελέχη είναι φοιτήτριες ανωτάτων και ανωτέρων σχολών πνευματικά παιδιά της Μητροπόλεως μας.

img_0003_92 img_0010_64 img_0130_27 img_0115_34 img_0035_51

TOP NEWS