Ο Φθιώτιδος Συμεών στην Εκκλησιαστική Σχολή Λαμίας

  • Dogma
φθιώτιδος

Προσκεκλημένος του Σχολάρχου της Εκκλησιαστικής Σχολής Λαμίας,  κ. Ιωάννου Ζαχαράκη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  μας κ. Συμεών μετέβη το πρωί της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου,  στις Εγκαταστάσεις του Εκκλησιαστικού Γυμνασίου – Λυκείου Λαμίας,  όπου και προήδρευσε για πρώτη φορά της Γενικής Συνελεύσεως της Σχολικής Εφορίας του σχολείου, παρουσία του κ. Διευθυντού, απάντων των μελών και των καθηγητών της Σχολής.

Σε ένα ζεστό και οικογενειακό περιβάλλον ο Σεβασμιώτατος Φθιώτιδος με τα μέλη της Σχολικής Εφορείας συζήτησαν και αποφάσισαν για θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του Σχολείου.

Ο Ποιμενάρχης υπογράμμισε κατά την αντιφώνησή του προς τα μέλη της Σχολικής Εφορίας ότι,  τόσο ο ίδιος όσο και η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος θα στέκονται πάντα στο πλευρό της Σχολής  και στις όποιες υλικές και πνευματικές ανάγκες των παιδιών.

Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος είχε μια ευχάριστη επικοινωνία με τους μαθητές. Επισκέφθηκε τις τάξεις, το ιερό παρεκκλήσιο, τα γήπεδα μπάσκετ και ποδοσφαίρου,  όπου συμμετείχε και σε  έναν αγώνα μπάσκετ με τα παιδιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ποιμενάρχης μας  πρότεινε στα παιδιά,  να γράψουν το καθένα ξεχωριστά ένα γράμμα προς τον ίδιο, μέσα στο οποίο θα αποτυπώνουν τις σκέψεις τους και τις προτάσεις του για ένα καλύτερο σχολείο.

Μάλιστα τους είπε, ότι μπορούν να το έχουν και ανυπόγραφο, αρκεί όμως να το γράψει ο καθένας μόνος του, για να υπάρχει όσο το δυνατόν ευρύτερη κάλυψη των θεμάτων.

TOP NEWS