Ο Φθιώτιδος Συμεών στην ημερίδα για τις διατροφικές διαταραχές

  • Dogma
διαταραχές

Το Ελληνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών παρουσίασε την πολύ ενδιαφέρουσα  Ημερίδα «Αλήθεια…ξέρεις;», το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου το απόγευμα , στο κτίριο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην Πλατεία Ελευθερίας.

Το παρόν έδωσαν πολλοί πολίτες, οι οποίοι και  ενημερώθηκαν σχετικά, ενώ από πλευράς επισήμων παρευρέθησαν:  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας  κ. Συμεών,  ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας και οικοδεσπότης της εκδήλωσης κ. Ηλίας Κυρμανίδης, , ο Βουλευτής Φθιώτιδος κ. Ιωάννης Οικονόμου, ο Δήμαρχος Λαμιεών κ. Ευθύμιος Καραΐσκος, η Αντιδήμαρχος κα Αμαλία Ποντίκα, ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Στασινός, ο Αντ’ αυτού του Δημάρχου Λαμιέων κ. Αθανάσιος  Ντούζγος και  ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Χρήστος Γεωργίου.

Ο Ποιμενάρχης μας στο χαιρετισμό που απηύθυνε, ευχαρίστησε τους διοργανωτές του Ελληνικού Κέντρου Διατροφικών Διαταραχών για την τιμητική πρόσκληση και τους συνεχάρη για την πολύ ενδιαφέρουσα Ημερίδα. Τέλος ευχήθηκε πατρικώς σε όλους καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα και καλές γιορτές.

 

*Πηγή: www. Fonografos.net

TOP NEWS