«Ο γάμος και η οικογένεια» στη Μητρόπολη Διδυμοτείχου

  • Dogma
μητρόπλη διδυμοτείχου

Για τον Γάμο και την Οικογένεια έδωσε μια σειρά διαλέξεων ο Διευθυντής του Γραφείου Γάμου και Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Πρωτοπρεσβύτερος Αντώνιος Καλλιγέρης, στη Μητρόπολη Διδυμοτείχου.

Οι διαλέξεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο σχετικού ενημερωτικού διημέρου που διοργάνωσε η Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου.
Συγκεκριμένα ο διακεκριμένος κληρικός μίλησε

α) στην Σχολή Γονέων στην Ορεστιάδα το απόγευμα της Κυριακής, 31 Ιανουαρίου ε.ε. με θέμα· «Η συζυγία ως τόπος συναντήσεως γονέων και παιδιών».

μητρόπολη διδυμοτείχου

β) στην Ιερατική Σύναξη των κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως με θέμα· «Βασικοί άξονες της ποιμαντικής του γάμου και της οικογένειας στην ενορία» και στο Σεμινάριο για εξομολόγους και πνευματικούς με θέμα· «Σκέψεις για την ποιμαντική διακονία της οικογένειας από τον πνευματικό», που πραγματοποιήθηκαν στο Διδυμότειχο τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας 1ης Φεβρουαρίου ε.ε. και

γ) στη Συνάντηση Κατηχητών και Θεολόγων, με θέμα. «Ο Κατηχητής ως Θεολόγος» που επίσης πραγματοποιήθηκε στο Διδυμότειχο το απόγευμα της ίδιας ημέρας

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ