Ο Γιώργος Τσαλίκης στο Άγιο Όρος

  • Dogma
τσαλίκης

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης. 

Ο καλλιτέχνης δημοσίευσε στις 25 Ιανουαρίου φωτογραφία από την επίσκεψή του στο Άγιο Όρος γράφοντας το σχόλιο: «Το ταξίδι στο Άγιο Όρος είναι το πιο ωραίο… Ταξίδι μέσα στη ψυχή… Ο καθένας παίρνει το μήνυμα του όταν έρχεται… Αυτό που έχει ανάγκη… Τώρα είμαι πιο έτοιμος. Σε ευχαριστώ…»

Σε άλλη φωτογραφία ο Γιώργος Τσαλίκης στέλνει στους θαυμαστές του μια καληνύχτα συνοδευόμενη από μία διδαχή του Αγίου Παϊσίου. Γράφει χαρακτηριστικά: «Όλοι χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα στους τρελούς ρυθμούς που ζούμε όσο καλά και να νιώθουμε και να κάνουμε μια ενδοσκόπηση κι ένα «τσεκ απ» μέσα μας …
Γιατί … «Αυτός που νομίζει ότι είναι καλά, είναι ο χειρότερος, γιατί δεν θα πάει ποτέ στο γιατρό». Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης. Καληνύχτα…

Ακολουθούν οι φωτογραφίες που ανέβασε ο Γιώργος Τσαλίκης στο instagram και αμέσως απέκτησαν χιλιάδες likes και σχόλια.

τσαλίκης

τσαλίκης

τσαλίκης

τσαλίκης

Αρκετοί καλλιτέχνες, ηθοποιοί και τραγουδιστές, από όλο τον κόσμο επισκέπτονται το Άγιο Όρος. Ο Θανάσης Ευθυμιάδης, ο Νίκος Παπαδάκης, ο Νίκος Αναδιώτης και πολλοί άλλοι είναι κάποιοι από τους καλλιτέχνες που επισκέπτονται συχνά το Περιβόλι της Παναγιάς. Χαραγμένη στη μνήμη μας έχει μείνει η εξομολόγηση του Νίκου Κουρκούλη, ότι στο Άγιο Όρος θεραπεύτηκε από τον καρκίνο. «Όταν γονάτισα για να προσευχηθώ ένιωσα μια πολύ μεγάλη πίεση και νόμιζα πως ήμουν… ένα με το πάτωμα. Αυτό με έκανε να λιποθυμήσω και να μείνω έτσι για περίπου είκοσι λεπτά. Μόλις συνήλθα έβαλα τα κλάματα» είχε πει ο ίδιος και περιέγραψε πως όταν ολοκληρώθηκε η επίσκεψή του στο Άγιο Όρος οι εξετάσεις υγείας που έκανε ως εκ θαύματος ήταν «καθαρές» και ο ίδιος πιστεύει ότι οφείλεται στις προσευχές του κατά την παραμονή του στο Όρος.

kourkoulis

 

Διαβάστε εδώ την εμπειρία του καλλιτέχνη Μιχάλη Δέλτα από την επίσκεψή του στο Άγιο Όρος

 

 

 

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ