Ο Ιεραπύτνης Κυριλλος με τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου

  • Dogma

Κύριο θέμα της συζήτησης ήταν η ενημέρωση για την εξέλιξη της πορείας υπογραφής προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Περιφέρειας Κρήτης, για την εκπόνηση μελετών για τη συντήρηση και αποκατάσταση ιστορικών ιερών ναών

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, συνοδευόμενος από τον Πανοσιολ. Πρωτοσύγκελλο και Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Τοπλού Αρχιμ Αμβρόσιο Σκαρβέλη, πραγματοποίησε την Τρίτη 20 Ιουνίου 2023 συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ. Ιωάννη Ανδρουλάκη στο γραφείο του στην έδρα της Αντιπεριφέρειας στον Άγιο Νικόλαο.

Κύριο θέμα της συζήτησης ήταν η ενημέρωση για την εξέλιξη της πορείας υπογραφής προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ Ιεράς Μητροπόλεως και Περιφέρειας Κρήτης, για την εκπόνηση μελετών για τη συντήρηση και αποκατάσταση ιστορικών ιερών ναών, αλλά και της επίβλεψης από τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας της εκτέλεσης του έργου «Αποκατάσταση καμπαναριού και διαμόρφωση προσβασιμότητας και χώρων εξυπηρέτησης κοινού» στην Ιερά Σταυροπηγιακή Μονή Τοπλού Σητείας, που έχει επιλεγεί σε πρόγραμμα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

TOP NEWS