Ο Λαρίσης Ιερώνυμος επί τη Πρώτη του Νέου Έτους

  • Dogma
λαρίσης

Επί τη ενάρξει του νέου εκκλησιαστικού έτους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, παρουσία των Κληρικών και των Λαϊκών στελεχών που διακονούν στη διοίκηση της Μητροπόλεως, τέλεσε Αγιασμό, στα γραφεία του Επισκοπείου.

Μετά τον Αγιασμό, έλαβε χώρα εποικοδομητική συζήτηση, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Σεβασμιώτατος Λαρίσης απηύθυνε λόγους αγάπης και πατρικές νουθεσίες στους παρισταμένους συνεργάτες, προκειμένου η τοπική Εκκλησία να αξιολογήσει, αλλά και να αντιμετωπίσει την έως τώρα κατάσταση και με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις να οργανωθούν οι νέες της δράσεις και ευχήθηκε να έχουμε μία γόνιμη, δημιουργική και ευάρεστη στο Θεό εκκλησιαστική χρονιά.

Ταυτόχρονα, επειδή ολοκληρώθηκε η διετής θητεία του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου κ. Νικηφόρου Κοντογιάννη, στη θέση του Γενικού Αρχιερατικόυ Επιτρόπου, ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τις θερμότερες ευχαριστίες του για τον άψογο τρόπο που παρείχε τις υπηρεσίες του, αλλά και την αγαστή συνεργασία του με όλους, ανακοίνωσε δε την ανάληψη των καθηκόντων επί διετή θητεία, στην ίδια θέση, του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου κ. Νικοδήμου Γαλιάτσου, στον οποίο ευχήθηκε η σύνεση και η καρτερία που τον χαρακτηρίζουν να τον διευκολύνουν και να τον καθοδηγούν στη λήψη σωστών αποφάσεων επ’ αγαθώ του χριστεπωνύμου πληρώματος της Ιεράς Μητροπόλεως.

TOP NEWS