Ο Φθιώτιδος με τους Υπευθύνους των κύκλων μελέτης Αγίας Γραφής

  • Dogma
Φθιώτιδος

Εν όψει της ενάρξης των Ενοριακών πνευματικών δραστηριοτήτων  για τη νέα Εκκλησιαστική χρονιά,  το πρωί της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος συναντήθηκε στη μεγάλη αίθουσα του Πνευματικού Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος με τους Υπευθύνους ιερείς και τις κυκλάρχισσες κυρίες των Ενοριακών κύκλων μελέτης Αγίας Γραφής.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος , έδωσε στους κυκλάρχες και τις κυκλάρχισσες κατευθυντήριες οδηγίες για τη νέα πνευματική χρονιά που μόλις άρχισε, έτσι ώστε και φέτος να υλοποιηθούν με επιτυχία οι  Εσπερινές ομιλίες-  Κύκλοι μελέτης Αγίας Γραφής στις Ενορίες της Μητροπόλεως μας.

Ο Ποιμενάρχης Φθιώτιδος τους  προέτρεψε να επιτελούν με ζήλο, προσοχή  και οργάνωση τους κύκλους  αυτούς, στους οποίους σπείρεται και διδάσκεται ο λόγος του Θεού, ο οποίος ξεκουράζει πνευματικά τους πιστούς.

Με την πατρική  του ευχή για καλή δύναμη και καλό ξεκίνημα διένειμε σε όλους το βιβλίο του π. Παρασκευά  Ζωγράφου «Κηρύγματα αλήθειας και ζωής στις Ευαγγελικές περικοπές των Κυριακών», το οποίο θα χρησιμοποιήσουν ως βοήθημα στις εσπερινές ομιλίες.

Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των υπευθύνων και του Σεβασμιωτάτου  και η σύναξη έκλεισε με το καθιερωμένο κέρασμα προς όλους εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως.

λαρίσης cymera_20170929_101506 img_20170929_110103

??????????????

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ