Ο Μαρωνείας Παντελεήμων στον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

  • Dogma
μαρωνείας

Την επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα δέχτηκε χθες στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης κ. Γιώργος Παυλίδης.

Η επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής έχει ως σκοπό της τη δια ζώσης κατάθεση των ευχαριστιών του Σεβασμιωτάτου για την έμπρακτη υποστήριξη του Περιφερειάρχη, ώστε να γίνουν σπουδαία και χρονίζοντα έργα, αναγκαία για τις εγκαταστάσεις των εν γένει δραστηριοτήτων της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής.

Πρόκειται για τα παρακάτω έργα :
Το πρώτο αφορά την αντιπλημμυρική θωράκιση της Ιεράς Μονής Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος , προϋπολογισμού 320.000€.

Το δεύτερο αφορά την αναβάθμιση και αποκατάσταση του Μητροπολιτικού Μεγάρου της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής , προϋπολογισμού 1.000.000 € και προβλέπει τον εκσυγχρονισμό των κοινόχρηστων χώρων του Μητροπολιτικού Μεγάρου και την εν γένει ενεργειακή και στατική του αναβάθμιση

Η συνάντηση αυτή έρχεται να αναδείξει την διαρκή συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής, προς όφελος των πολιτών και της ανάπτυξης του τόπου.

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ