Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος χαιρετίζει την ίδρυση κοινωνικού ιατρείου στον Βόλο

  • Dogma

Κοινωνικό Ιατρείο ιδρύει στην πόλη του Βόλου ο Ιατρικός Σύλλογος Μαγνησίας. Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, χαιρετίζει την κίνηση αυτή των ιατρών με την παρακάτω δήλωση:

 

«Ολοθύμως συγχαίρουμε τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας για την απόφασή τους να ιδρύσουν Κοινωνικό Ιατρείο στην πόλη του Βόλου, για την δωρεάν παροχή ιατρικών υπηρεσιών σε εμπερίστατους συμπολίτες μας. 

 

Στην περίοδο της βαθιάς κρίσης και της σκληρής δοκιμασίας που διέρχεται ο τόπος μας, τέτοιες πρωτοβουλίες είναι βέβαιο ότι θα συμβάλουν στην βελτίωση των συνθηκών ζωής των συνανθρώπων μας που πλήττονται περισσότερο και θα αναδείξουν τα αστείρευτα αποθέματα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που χαρακτηρίζουν την Ελληνική ψυχή και εκδηλώνονται πάντα όταν οι περιστάσεις το απαιτούν.

 

Είμαστε βέβαιοι ότι το Κοινωνικό Ιατρείο του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, σε συνδυασμό με τον Συμβουλευτικό Σταθμό Υποστήριξης Πολιτών της Τοπικής μας Εκκλησίας, όσο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Βόλου, αποτελούν πλέον, μια ασπίδα προστασίας για την τοπική μας κοινωνία, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η συνεργασία και η ενότητα μπορούν να καταστούν η βάση για την αντιμετώπιση και επίλυση όλων των προβλημάτων μας.

 

Ευχόμαστε το Κοινωνικό Ιατρείο να γίνει σύντομα πραγματικότητα και να ξεκινήσει την ευεργετική λειτουργία του»

 

 

RNN| Newsdesk

TOP NEWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ